Doorgaan naar unieke content

Plan je reis op Qbuzz.nl

Via Qbuzz.nl plant u eenvoudig een reis met het openbaar vervoer. De website helpt u uw route van a naar b te plannen. Daarnaast kunt u ook zien wat de reis kost en of er storingen zijn in het openbaar vervoer.

Plan mijn reis

Nieuws

Nieuwe wandelingen vanaf hubs

Goed nieuws voor wandelaars in Groningen en Drenthe! Sinds vorige week zijn er nieuwe wandelingen vanaf de hubs in Loppersum, Beilen en Klazienaveen.

Lees verder

Twee wandelaars wandelen via hubs door een bos.

Nieuwe wandelingen vanaf hubs

Goed nieuws voor wandelaars in Groningen en Drenthe! Sinds vorige week zijn er nieuwe wandelingen vanaf de hubs in Loppersum, Beilen en Klazienaveen.

Lees verder

Hubs en wandelen zijn een goede combinatie. De startpunten van de hub-wandelingen zijn namelijk goed bereikbaar met het OV. Vanaf de hub start je wandeling door het mooie Groninger of Drentse landschap. De wandelingen lopen door prachtige natuurgebieden en bijzondere landschappen.  

Wandelen vanaf hub Loppersum

Vanaf de hub in Loppersum lopen twee nieuwe wandelingen. De ene wandeling is 11,4 kilometer en loopt door het middeleeuwse landschap van Loppersum en Westeremden. Bij de andere route wandel je tussen Loppersum en Eenum. Die wandelroute is 5,2 kilometer.   

Nieuwe wandelingen vanaf hub Beilen en Klazienaveen

Vanaf de hub in Beilen en Klazienaveen zijn ook nieuwe wandelroutes. Bij de route in Beilen wandel je langs de buurtschappen rondom Beilen. Die wandeling is 10,7 kilometer. De wandeling in Klazienaveen loopt langs het water en is in totaal 14 kilometer.  

Klik hier voor meer informatie over de wandelingen en voor de routekaarten. 

Binnenkort meer wandelroutes 

De wandelingen vanaf de hubs in Loppersum, Beilen en Klazienaveen zijn niet de enige nieuwe wandelingen. Binnenkort volgen er ook nieuwe wandelingen vanaf de hubs in Uithuizen, Ten Boer, Grootegast, Delfzijl, Vlagtwedde en Zuidhorn. Houd onze website en social media-kanalen in de gaten voor meer informatie over de routes. 

Terug naar het nieuwsoverzicht