Nieuwe adviseur hubs: Almer Top

Het projectteam van de hubs is een lid rijker! Almer Top is sinds 1 januari adviseur hubs. Nieuwsgierig wie Almer is en wat hij precies voor de hubs gaat doen? Lees dan verder.

Lees verder

Oh kom er eens kijken op de hub Westlaren (P+R)!

De hub Westlaren (P+R) is onlangs vernieuwd en heeft er nieuwe voorzieningen bijgekregen. Er is een Kiss&Ride-zone aangelegd, er zijn nieuwe fietskluizen en de fietsenstalling, parkeerplaatsen en wachtruimte zijn vergroot.

Lees verder

164 nieuwe elektrische bussen in Groningen en Drenthe

Het is bijna zover: vanaf 15 december rijdt Qbuzz met maar liefst 164 nieuwe elektrische bussen door Groningen en Drenthe. En dat is goed nieuws voor de reizigers, want reizen met de bus wordt hierdoor comfortabeler, eenvoudiger én duurzamer. Benieuwd naar de aanpassingen? We zetten een aantal veranderingen voor je op een rij.

Lees verder

Help mee aan de ‘Hub Top 2000’!

Wat is jouw favoriete nummer als je onderweg bent? Laat het ons weten en dan zie jij jouw nummer terug in de ‘Hub Top 2000’! Een goede, gevarieerde playlist voor onderweg. Want er is toch niets fijners dan onderweg naar lekkere muziek luisteren?

Lees verder

Reizigers tussen Leek en Groningen krijgen goodiebag!

Wie vanochtend tussen 07.40 en 08.20 uur in de Qlink 3 tussen Leek en Groningen zat, kreeg een goodiebag vol leuke cadeautjes! De goodiebag werd uitgedeeld, omdat de busverbinding is verbeterd dankzij Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV) Leek. Reizigers die bij de bushaltes Oostindie, centrum Leek en P+R Leek stonden te wachten, kregen ook een goodiebag.

Lees verder
Plan je reis

Plan je reis op www.9292.nl

Via 9292.nl plant u eenvoudig een reis met het openbaar vervoer. De website helpt u uw route van a naar b te plannen. Daarnaast kunt u ook zien wat de reis kost en of er storingen zijn in het openbaar vervoer.

Plan mijn reis

Hubtaxi

De hubtaxi is bedoeld voor diegene die niet per fiets, te voet of op een andere manier naar de dichtstbijzijnde hub kan reizen.

Meer informatie