Allereerste e-nieuwsbrief hubs uit!

De hubs zijn volop in ontwikkeling en die ontwikkelingen willen we graag met zoveel mogelijk mensen delen! Om die reden brengen we eens in de zoveel tijd een e-nieuwsbrief uit. Deze week verscheen de allereerste nieuwsbrief.

Lees verder

Gezocht: proactieve accountmanager die de hubs doorontwikkelt!

Het hub-programma is op zoek naar een accountmanager die in 2019 en 2020 gaat zorgen voor de verdere uitrol van de hubs in Groningen en Drenthe. In samenwerking met alle lokale wegbeheerders bouw jij mee aan de hubformule. Een leuke baan met veel vrijheid en ruimte voor creativiteit.

Lees verder

Opruimactie fietsen op hubs in Drenthe

De provincie Drenthe gaat vanaf woensdag 31 juli op de hubs in Zuidlaren, Gieten, Borger en Rolde verwaarloosde fietsen opruimen. De fietsen zorgen voor hinder en nemen onnodige stallingsplaatsen in beslag.

Lees verder

Werkzaamheden aan hub Westlaren

Hoewel de meeste mensen na vandaag zomervakantie hebben, wordt er in Westlaren hard doorgewerkt aan de hub. Op dit moment brengen de wegwerkers een nieuwe asfaltlaag aan op de carpoolplek. Na de zomer krijgt de hub extra voorzieningen, zoals een nieuwe fietsenstalling en fietskluizen. 

Lees verder
Plan je reis

Plan je reis op www.9292.nl

Via 9292.nl plant u eenvoudig een reis met het openbaar vervoer. De website helpt u uw route van a naar b te plannen. Daarnaast kunt u ook zien wat de reis kost en of er storingen zijn in het openbaar vervoer.

Plan mijn reis

Hubtaxi

De hubtaxi is bedoeld voor diegene die niet per fiets, te voet of op een andere manier naar de dichtstbijzijnde hub kan reizen.

Meer informatie