Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de inhoud van deze internetsite, is het mogelijk dat informatie op deze internetsite onvolledig of onjuist is.

Aansprakelijkheid

Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor (vermeende) directe, indirecte of andere schade, die voortvloeit uit het gebruik van deze internetsite, het gebruik van informatie die via onze internetsite is verkregen of de onmogelijkheid om onze internetsite te kunnen raadplegen.

Auteursrecht

Wij hebben op de inhoud van deze internetsite (alle teksten, beelden, geluiden en programmatuur) het auteursrecht. Van deze internetsite mag een bezoeker daarom niets kopi√ęren of veranderen.

Hyperlinks

Bepaalde hyperlinks in onze internetsite brengen u naar internetsites van derden. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de beschikbaarheid van deze internetsites en voor de producten, services en informatie die daar worden aangeboden.

Plan je reis

Plan je reis op www.9292.nl

Via 9292.nl plant u eenvoudig een reis met het openbaar vervoer. De website helpt u uw route van a naar b te plannen. Daarnaast kunt u ook zien wat de reis kost en of er storingen zijn in het openbaar vervoer.

Plan mijn reis

Hubtaxi

De hubtaxi is bedoeld voor diegene die niet per fiets, te voet of op een andere manier naar de dichtstbijzijnde hub kan reizen.

Meer informatie