Doorgaan naar unieke content

Plan je reis op Qbuzz.nl

Via Qbuzz.nl plant u eenvoudig een reis met het openbaar vervoer. De website helpt u uw route van a naar b te plannen. Daarnaast kunt u ook zien wat de reis kost en of er storingen zijn in het openbaar vervoer.

Plan mijn reis

Nieuws

Speciale hub-zitbanken in Groningen en Drenthe

Op twaalf hubs in Groningen en Drenthe worden de komende tijd speciale hub-banken geplaatst.

Lees verder

Hub Westlaren, met een zitelement en een overdekte fietsenstalling.

Speciale hub-zitbanken in Groningen en Drenthe

Op twaalf hubs in Groningen en Drenthe worden de komende tijd speciale hub-banken geplaatst.

Lees verder

Even wachten op de trein of bus is vanaf dit voorjaar op verschillende stations en haltes aangenamer. Op twaalf hubs in Groningen en Drenthe worden namelijk speciale hub-banken geplaatst. De opvallende knalblauwe banken zijn speciaal in hub-stijl gemaakt. Er kunnen meerdere mensen op zitten. De hubs worden ook voorzien van gratis wifi. Zo kunnen reizigers altijd online zijn op de hub.

In maart werden de eerste hub-banken al geplaatst op het vernieuwde stationsplein in Delfzijl. In april en mei volgen de hubs in Bedum, Zuidhorn, P+R Haren, Dieverbrug, Westlaren, Gieten, Borger, Zuidwolde, Hoogeveen en Leek. Zo is het voor reizigers comfortabel en prettig wachten op het openbaar vervoer, publiek vervoer of de overstap op andere vervoerswijze. De komend tijd zal het nog comfortabeler worden als de wifi op de hubs wordt geïnstalleerd. Reizigers op de hub Delfzijl, Zuidhorn, Gieten, Borger en Ten Boer kunnen nu al van de gratis wifi gebruikmaken.

Terug naar het nieuwsoverzicht