Feestelijke opening vernieuwde hub Zuidhorn

Op woensdag 21 augustus is het vernieuwde stationsgebouw van Zuidhorn geopend. Het stationsgebouw is opgeknapt en pizzeria Eethuis Derde Perron heeft een make-over gehad.

Er is onder andere een wachtruimte gemaakt en de openingstijden zijn aangepast zodat reizigers ’s ochtends kunnen genieten van een kopje koffie. Daarnaast is er nu een openbaar toilet voor de reizigers.

Het stationsgebouw werd ’s middags op feestelijke wijze geopend door de eigenaar van de verbouwde pizzeria. Dat gebeurde in het bijzijn van Joost  van der Bijl, regiodirecteur NS,  Geertje Dijkstra-Jacobi, wethouder gemeente Westerkwartier, Andre Buikhuizen, programmaleider Openbaar vervoer provincie Groningen,  en Esther Hegeman, Manager Public Affairs Prorail.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Plan je reis

Plan je reis op www.9292.nl

Via 9292.nl plant u eenvoudig een reis met het openbaar vervoer. De website helpt u uw route van a naar b te plannen. Daarnaast kunt u ook zien wat de reis kost en of er storingen zijn in het openbaar vervoer.

Plan mijn reis

Hubtaxi

De hubtaxi is bedoeld voor diegene die niet per fiets, te voet of op een andere manier naar de dichtstbijzijnde hub kan reizen.

Meer informatie