Veendam

De hub Veendam is het treinstation Veendam.

Vervoersmiddelen

Voorzieningen

Veendam

Veendam, Station, Veendam, Nederland

De hub Veendam is het treinstation Veendam, aan de spoorlijn Groningen-Veendam. De treinen richting Groningen rijden via Zuidbroek en Hoogezand-Sappemeer. Er rijden bussen richting Groningen, Assen, Winschoten, Stadskanaal, Ter Apel, Alteveer en Wildervank. De spoorlijn is in 2011, na 57 jaar, weer in gebruik genomen voor reizigersvervoer. Vanaf het oude stationsgebouw van Veendam vertrekt ook de museumspoorlijn van de S.T.A.R. naar Musselkanaal. Het busstation vind je in de naast het station gelegen goederenloods, de ‘Jonkerloods’. Deze oude loods werd herbouwd met aandacht voor de historie voor de loods. Het station ligt centraal in Veendam, vlakbij het centrum en je vindt er een overdekte fietsenstalling, een P+R, een Kiss+Ride, een wachtruimte, OV-fietsen, een kiosk en toiletten.

Terug naar overzichtskaart

Plan je reis

Plan je reis op www.9292.nl

Via 9292.nl plant u eenvoudig een reis met het openbaar vervoer. De website helpt u uw route van a naar b te plannen. Daarnaast kunt u ook zien wat de reis kost en of er storingen zijn in het openbaar vervoer.

Plan mijn reis

Hubtaxi

De hubtaxi is bedoeld voor diegene die niet per fiets, te voet of op een andere manier naar de dichtstbijzijnde hub kan reizen.

Meer informatie