Haren (A28)

Deze hub ligt aan de rand van Haren aan de afrit van de A28.

Vervoersmiddelen

Voorzieningen

Haren (A28)

Haren, P+R Haren / A28, Haren, Nederland

Hub P+R van Haren/A28 is de P+R Haren/28. Deze hub ligt aan de rand van haren aan de afrit van de A28. Er rijden stadsbussen naar Groningen, een streekbus richting Assen en Qliners en Q-links richting Delfzijl, Groningen, Annen, Gieten en Assen. Planning voor de opwaardering: 2018-2022.

Deze hub bestaat uit twee bushaltes met een overkapping. Er is een fietsenstalling beschikbaar en een DRIS paneel met de actuele reisinformatie. Op de ruime P+R kan gratis de auto geparkeerd worden. Deze hub wordt binnenkort opgewaardeerd met basisvoorzieningen zoals oplaadpunten, een watertappunt en WiFi. Daarnaast is eind 2017 het bushokje aan de uitstaphalte beschilderd om hier een prettige plek van te maken.

Terug naar overzichtskaart

Plan je reis

Plan je reis op www.9292.nl

Via 9292.nl plant u eenvoudig een reis met het openbaar vervoer. De website helpt u uw route van a naar b te plannen. Daarnaast kunt u ook zien wat de reis kost en of er storingen zijn in het openbaar vervoer.

Plan mijn reis

Hubtaxi

De hubtaxi is bedoeld voor diegene die niet per fiets, te voet of op een andere manier naar de dichtstbijzijnde hub kan reizen.

Meer informatie