Coevorden

Hub Coevorden is het treinstation in Coevorden.

Vervoersmiddelen

Voorzieningen

Coevorden

Coevorden Station, Stationsstraat, Coevorden, Nederland

Hub Coevorden ligt aan de spoorlijn Zwolle-Emmen. Vanaf hier reis je met de trein richting Zwolle of Emmen, of met de bus richting Coevorden, Zweeloo, Emmen of Hoogeveen. Sinds 2018 wordt er gebouwd aan het stationsgebied van Coevorden. Het station heeft sindsdien nieuwe voorzieningen gekregen, waaronder extra fietsenstallingen, fietskluizen, een P+R, een toilet en een prettige wachtruimte. Ook is er eenĀ voetgangerstunnel gebouwd. De tunnel zorgt voor de verbinding tussen het stationsplein en de winkels op De Holwert. Dit was een bedrijventerrein, maar is de afgelopen jaren herontwikkeld. Ook de P+R is naar deze kant verhuisd om meer ruimte te maken voor het toekomstige busstation en de vergrote fietsenstalling. Het gehele stationsgebied is naar verwachting volgend jaar klaar.

Terug naar overzichtskaart

Plan je reis

Plan je reis op www.9292.nl

Via 9292.nl plant u eenvoudig een reis met het openbaar vervoer. De website helpt u uw route van a naar b te plannen. Daarnaast kunt u ook zien wat de reis kost en of er storingen zijn in het openbaar vervoer.

Plan mijn reis

Hubtaxi

De hubtaxi is bedoeld voor diegene die niet per fiets, te voet of op een andere manier naar de dichtstbijzijnde hub kan reizen.

Meer informatie