Reis met de hubtaxi naar een hub en vanaf daar verder met het openbaar vervoer.

Hubtaxi

Inwoners en bezoekers van Groningen en Drenthe kunnen gebruik maken van de hubtaxi. U wordt naar de hub gebracht die het best in uw reis past, zodat u vanaf die plaats verder kunt reizen met het openbaar vervoer. Een hub is een vervoersknooppunt in Groningen en Drenthe waar verschillende vormen van vervoer samen komen. Hubs zijn bereikbaar: te voet, per fiets, auto, taxi, bus en/of trein.
De hubtaxi is bedoeld voor diegene die niet per fiets, te voet of op een andere manier naar de hub kan reizen.

Welke rit kan ik maken met de hubtaxi?

Met de hubtaxi kun je vanaf een vertrekadres naar de hub en vice versa reizen. Dit is een deur-hub- of hub-deur-rit. U mag maximaal 20 km reizen tegen het hubtaxi-tarief, voor de extra kilometers daar boven betaalt u het commerciƫle tarief van de taxivervoerder.

Het is ook mogelijk om van een vertrekadres naar een bestemmingsadres te worden gebracht. Dit is een deur-deur-rit. Voor deur-deur-ritten geldt een minimale reisafstand van 3 kilometer.

Kosten

Actuele informatie over de kosten van de hubtaxi en meer informatie vindt u op de website van het Publiek Vervoer.

Plan je reis

Plan je reis op Qbuzz.nl

Via Qbuzz.nl plant u eenvoudig een reis met het openbaar vervoer. De website helpt u uw route van a naar b te plannen. Daarnaast kunt u ook zien wat de reis kost en of er storingen zijn in het openbaar vervoer.

Plan mijn reis